Kortteliravintola Korona

Yhteystiedot ›

Kortteliravintola Korona

Kortteliravintola Korona sijaitsee Puutarhakadulla Turussa idyllisissä maisemissa Mikaelin kirkon juurella. Viihtyisässä pubissa on tarjolla niin juotavaa kuin pientä purtavaa, laaja valikoima päivän lehtiä ja aikakausjulkaisuja, ilmainen biljardi ja darts sekä erillinen tupakointitila.

Probably the best in Turku

Koronassa saat nauttia lähipubin hengestä isossa joukossa, tai omassa rauhassa. Meillä ei tarvitse miettiä roolia tai yhteiskunnallista asemaansa. Meiltä löytyy runsaasti tilaa kaikille asiakkaille - tulitpa lukemaan päivän lehden kahvikupin ääressä, tai osallistumaan tikanheittoon tuoppi toisessa kourassa.

Korona on monen Turkulaisen toinen olohuone

Koronaa kehutaan usein erinomaisesta palvelusta, usein vaihtuvasta uniikista juomavalikoimasta sekä ilmaisesta biljardista ja muista aktiviteeteista, joita ravintola on pullollaan.

Tiskin takana hanoissa ja pulloissa tapahtuu niin paljon vaihtuvuutta, että jo senkin takia kannattaa pistäytyä usein paikalla.

• erinomainen single malt viskivalikoima
• usein vaihtuva erikoisoluiden lista
• siidereitä moneen makuun makeasta kuivaan
• erikoiserät ja sesonkituotteet (Oktoberfest, Joulu yms.)

Aamusta alkaen on tarjolla myös pientä purtavaa. Eikä meillä tarvitse vaivautua pihalle asti tupakoimaan - tehokkaasti ilmastoidussa tupakkahuoneessa tarkenee talven pakkasillakin.

Ota yhteyttä ›

Aktiviteetit

Ilmainen biljardi
Ilmainen darts ja tikkataulu
Veikkauksen pelikoneita
Lautapelejä ja pelikortit

Pelaa yksin tai ryhmässä.

Sanomalehdet ja aikauslehdet

Turun Sanomat
Helsingin Sanomat
Kauppalehti
Iltalehti ja IS
Seiska ja paljon muuta

Nauti kahvin tai oluen kanssa.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Soita